lauantai 18. elokuuta 2012

Lisää "akustiikkapaneleita"


Meidän alakerran käytävä on vielä jotenkin kolkko niin visuaalisesti kuin akustisestikin. Olen ostanut jo keväällä kaksi Marimekon astiapyyhettä, joista minulla on ollut ajatus tehdä käytävän seinälle akustiikkapanelit. Toteutustapa on vain hieman pohdituttanut. Tänään kuitenkin saimme taulut vihdoin seinälle ja hieman ne jo yleisilmettä piristävät.



Olen jo pitkään ihastellut tätä Marimekon Kulkue-kankaan kuviota. Jokin siinä vetoaa minuun. Pidän kovasti sen värimaailmastakin. Kankaana se oli meille liian suuri ja siksi aluksi hylkäsin sen akustiikkapanelikankaana. Jotain  blogia selaillessani kuitenkin oivalsin kuosin löytyvän pienempänä astiapyyhkeissä ja niitäpä sitten ostinkin kaksin kappalein.
















Panelit on toteutettu liimaamalla kangas routalevyn päälle. Routalevyn ostin K-raudan noutopihalta 5€ kappalehintaan ja sitä on vielä suurehko pala jäljelläkin.



 Kalliiksi eivät siis nämä panelit tulleet, mutta ihan varma en ole siitä, millaiset akusto-ominaisuudet tuolla levyllä lopulta on. Koska routalevy oli melko paksu (3cm), niin kangas ei riittänyt ihan levyn alapuolelle saakka ilman, että kuviota olisi tarvinnut reunoille taivuttaa. Siksi liimasin levyn reunoille kanttinauhan peittämään kankaan siksakattuna reunaa. 

 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti